Free Download Game Full Version Rip with Crack Serial Number Gratis Terbaru

Wednesday, July 27, 2011

Bionicle Heroes - MediaFire



Bionicle Heroes - MediaFire


Bionicle Heroes - MediaFire | 205 MB


Description
BIONICLE Heroes takes you to the mysterious island of Voya Nui. Here, on a world populated by BIONICLE heroes and villains past and present, you must take control of the heroic Toa Inika and battle against the dastardly Piraka in a fight for the future of the island.

Over 25 levels of action packed adventure in 6 distinct and richly detailed environments across the island of Voya Nui.
Battle against over 50 BIONICLE characters from the past and present, including the new 2006 characters: the Piraka and the titans Axonn and Brutakka.
Play as the six heroic Toa, each with their own unique weapons and abilities. Upgrade your Toa to make the ultimate heroes.
Discover the secrets the island holds: bonuses, power-ups and even the ability to play as the dastardly Piraka!

System Requirement
  • Pentium 4 2.4 GHz,
  • 1 GB RAM, 
  • graphic card 256MB (GeForce 6800 or better), 
  • 1.9 GB HDD, 
  • Win 2000/XP.








Password MediaFire:
isalgames.blogspot.com

Password RAR:
www.gamehousevn.com


Special Thanks to: www.gamehousevn.com

Bionicle Heroes - MediaFire Rating: 4.5 Diposkan Oleh: IsalCancer

7 komentar:

  1. @Muhammad Bobby Sumimura: bisa sudah sy tes, ekstrak dulu bro, baru jalankan "setup.bat" tunggu sampai proses slesai,

    ReplyDelete
  2. gimna ni boss
    nih g bisa main tapi udah di instal

    ReplyDelete
  3. Klo pake Windows7 bisa gk bro..
    Udah aku Instal waktu aku mainin keluar tampilan pertamanya, tapi tiba-tiba keluar sendiri...
    gimana..?

    ReplyDelete
  4. Thanks game nya gan size kecil tp keren @ Anonim bisa kok di win 7 aq cobanya di win 7 kuq... ^^

    ReplyDelete
  5. 1000000000000000000000% work
    rata2 kebanyakan di blok abang isal hampir work smua ko
    saya udh coba dan buktikan, dari 0 - 9 dan a - z hampir saya donlod smua, buktinya banyak yang work........
    ni game 100000000000000000000%
    yang ga bisa brrti tu kompi jaman purba ato orangnya ga bisa baca alias buta hurup................

    ReplyDelete

..::Terima Kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar Anda dan kalo ada link yang rusak segara laporkan di kotak komentar ini..!!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan and NO SPAM..!!!
Thanks.