Free Download Game Full Version Rip with Crack Serial Number Gratis Terbaru

Saturday, June 30, 2012

Transformer The Game RIP - Indowebster



Transformer The Game RIP - Indowebster


Transformer The Game RIP | 206 Mb



Description
Control the outcome in the battle for Earth this summer with Transformers, the official game of the blockbuster film. Protect the earth as Autobots or destroy it as Decepticons as you lead the Transformers in the epic battle for control of planet Earth! Make a choice: Protect Earth as Autobots or destroy it as Decepticons. With dual campaigns, the fate of the world is in your hands.

System Requirement
  • 3D hardware accelerator card required — 100% DirectX® 9.0c-compliant 64MB video card and drivers
  • Microsoft® Windows® XP/Vista
  • Pentium® 4 2.0GHz or Athlon® 2.0GHz or higher processor
  • 256MB of RAM (1GB for Windows® Vista)
  • 4 GB of uncompressed hard disk space (plus 300 MB for the Windows(R) swap file and 1MB free for saved games
  • DirectX 9.0c (Included)
  • 100% DirectX 9.0c-compliant true 16-bit sound card and drivers
  • 100% Windows XP-compatible mouse, keyboard and drivers
  • 100% Windows XP-compatible quad speed DVD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate)
  • All NVIDIA® GeForce® 4 Ti 4200 64MB and better chipsets
  • All ATI® Radeon® 8500 64MB and better chipsets

Install Notes
  1. Extract files
  2. Run Install-Transformers.bat
  3. Play the game









www.isalgames.com


Transformer The Game RIP - Indowebster Rating: 4.5 Diposkan Oleh: IsalCancer

34 komentar:

  1. gan wjbutton en.xpi nya buat apaan

    ReplyDelete
  2. Bro apakah game ini kompetibel di windows 7, thanks

    ReplyDelete
  3. mas bro.....eyedata0.uha koq gx maw di extrak ya...?????
    mohon pencerahannya....!!!!

    ReplyDelete
  4. @Gudang Informatika: sdh sy tes dan berjln dgn lancar, tak ada masalah apapun....

    ReplyDelete
  5. makasih juragan lumayan buat pun anak

    ReplyDelete
  6. Gan,,saya sudah download game ini,,tapi part 1 tidak bisa diextract (errorfile/damaged),gimana terus ini???

    ReplyDelete
  7. @deka: wah ko' bisa gan, nih aku extract bisa ko'...

    ReplyDelete
  8. bro, tnya dong. .
    wjbutton_en.xpi buat apa ya...??

    ReplyDelete
  9. Bro, mksih bnyk ya. .
    mntab game.nya. ,
    thnx ya. . .
    keep it up. .

    ReplyDelete
  10. Mantapp.. Gann.. Thank!

    ReplyDelete
  11. makasih bnyk mas, jadi terhibur kran dpt dr game2 mas,, slam sukses slalu mas.

    ReplyDelete
  12. Gan Req Spongebob PS2 DONKK!!!!

    ReplyDelete
  13. okin (Dumai Riau)
    mantabh game2 dari agan,.,. sukses n moga jadi amal ibadah,.,.,

    saran gan,, ada sbgian game yg blum ada crack/keygen nya,.,. mhon di update juga ya gan,,. mkasi gann,,,

    ReplyDelete
  14. pingin tau cara kompress nya.. kok bisa dari 206mb jadi 1,56gb.. kagum saia..

    ReplyDelete
  15. waw,,keren ne game nya sob,,izin download ne,,,

    ReplyDelete
  16. waw keren ne sob,,izin download ne,,salam success buat sobatq,,

    ReplyDelete
  17. adie : maaf isal ane numpang nyedot game lagi :P

    ReplyDelete
  18. gun,, game nya seru nih, ada game lain gk? yang lebih seru

    ReplyDelete
  19. TQ mas Keren game nya Testet: Windows 7.,.,.,.,!!!!!

    ReplyDelete
  20. mas caranya jadi mobil gimana ya,aku bingung mas

    ReplyDelete
  21. thanks, Bro..
    It works and running well on my win7 notebook...
    Once again, thanks a lot for share this game..

    ReplyDelete
  22. om ADMIN kalau mau jadi mode kendaraan gimana?

    ReplyDelete
  23. Its the best game ever. I have downloaded it here ----->>>.

    http://agamesarena.blogspot.com/2012/09/download-transformers-game-free-ripped.html

    ReplyDelete
  24. gan file dLnoVa crackto.exe ke detect virus by avast sbg win32 malware gen,bener gak?

    ReplyDelete
  25. Brooooo saya sedottt dolo yah...



    oh yah saya udah tes di netbook ku 100% jalan!!!!!

    ReplyDelete

..::Terima Kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar Anda dan kalo ada link yang rusak segara laporkan di kotak komentar ini..!!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan and NO SPAM..!!!
Thanks.