Free Download Game Full Version Rip with Crack Serial Number Gratis Terbaru

Friday, May 25, 2012

GTA : Vice City - [ RIP - IDWS ]



GTA : Vice City - [ RIP - IDWS ]


GTA : Vice City - Mediafire
GTA : Vice City - Mediafire | 240 Mb


Grand Theft Auto returns to the computer platform with a new city, theme, and an assortment of enhanced features. Grand Theft Auto: Vice City offers the same go-anywhere style of play as its violent, M-rated predecessor but with an area twice as large as Liberty City to explore in a completely different setting.

Inspired by the look portrayed on television's stylish crime drama Miami Vice, the game takes place in the 1980s with criminals wearing pastel-colored suits, bikini-clad babes relaxing on sandy beaches, and palm tree-lined streets bustling with motorcycles, cars modeled after Ferrari Testarossas, and more. Players can now enter buildings like hotels or discos and walk through hallways to visit rooms.

Minimum System Requirements:
800 MHz Intel Pentium III or 800 MHz AMD Athlon or 1.2GHz
Intel Celeron or 1.2 GHz AMD Duron processor
128 MB of RAM
8 speed CD / DVD drive
915 MB of free hard disk space
(+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture Compression)
32 MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce" or better)
Sound Card with DirectX 9.0 compatible drivers Keyboard & Mouse

Recommended System Requirements:
Intel Pentium IV or AMD Athlon XP processor 256(+) MB of RAM
16 speed CD / DVD drive
1.55 GB of free hard disk space
(+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture Compression)
64(+) MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce 3" / "Radeon 8500" or better with DirectX Texture Compression support)
DirectX 9.0 compatible sound card with surround sound
Gamepad (USB or Joystick Port)
Keyboard & Mouse











www.isalgames.com



GTA : Vice City - [ RIP - IDWS ] Rating: 4.5 Diposkan Oleh: IsalCancer

21 komentar:

  1. tolong dunk kak isal crikan game resident evil 2 yg ada di PS1 ,,bwt maen di emulator !!!!

    ReplyDelete
  2. @Anonim: ntr sy carikan, klo sdh ada pasti sy posting...

    ReplyDelete
  3. Thanks for this admin! =)

    ReplyDelete
  4. Please fix. password for part 3 not working

    ReplyDelete
  5. bg isal napa di komp ane waktu instal batnya bnyak mke ram dri 300 loncat ajj ke 600 >,<
    gmna neh
    trus file pas instalnya detect ama avira
    dan pass maen ngerestart Mohon pencerahannya

    ReplyDelete
  6. @Rendy Marfitra: maaf bang Not Tested jd gak bisa bantu.
    sekali lagi maaf yah bang.

    ReplyDelete
  7. Bro, kok pas mau di mainkan, muncul tulisan yang meminta file mss32.dll. Setelah saya cari file tersebut dari 4shared dan di tempatkan di C:/Windows/system32, dan saya coba mainkan lagi, kok malah muncul tulisan "The procedure entry point _AIL_set_stream_volume@8 could not be located in the dynamic link library mss32.dll".. Tolong solusinya bro.. Thanks

    ReplyDelete
  8. @Michael: mungkin file bkn yg itu atau salah penempatan. coba cari file yg lain

    ReplyDelete
  9. bos kenapa link part 1 gasa di donwload
    mohon bantuannya

    ReplyDelete
  10. bro aku dah donwload semua tinggal fart 1 mita masukin paswod mulu alias gabisa di donwload tolong batuannya donk

    ReplyDelete
  11. Gan.,ntu bs dimaen di netbook gak?!? cz netbook ane masih perawan ama games2
    Spek
    # Acer Aspire One
    # 1.5GHz N550 Intel Atom Processor
    # Windows 7 Home
    # 10" 1024 x 600

    ReplyDelete
  12. GTA V for Christmas http://morldtechgossips.blogspot.com/2011/10/grand-theft-auto-v-to-be-released-in.html

    ReplyDelete
  13. bro apa password nya

    ReplyDelete
  14. part 3 and part 13 currupt
    waste of time

    ReplyDelete
  15. min bisa minta yg fullversionnya ga?

    ReplyDelete
  16. lh minta posting cheat gak, kak???

    ReplyDelete
  17. bang isal,kok ga keluar suaranya ya?
    di setting audio juga ga ada.
    tulisannya no hardware..

    ReplyDelete

..::Terima Kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar Anda dan kalo ada link yang rusak segara laporkan di kotak komentar ini..!!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan and NO SPAM..!!!
Thanks.