Free Download Game Full Version Rip with Crack Serial Number Gratis Terbaru

Sunday, June 17, 2012

7 Sins PC (18+ ) - Indowebster



7 Sins PC (18+ ) - Indowebster


7 Sins PC (18+ )
7 Sins PC (18+ ) | 569 Mb


Genre: Life Simulation (PC)
Publisher: Digital Jesters
Developer: Monte Cristo Games
Release Date: February 05 [North America]
Also Available On: Xbox PS2
Theme(s): Lifestyle
Perspective(s): Isometric

Background
7 Sins is an action-oriented life simulation that immerses mature players in a world of celebrity and greed, where the right relationship can help you claw your way up the career and social ladder. In a game universe where fame and fortune are all that really matter, players charm, finagle, fib, and finesse their way through seven campaigns and over 60 non-linear missions in hopes of reaching the top.

Gameplay
Within the seven chapters, players are totally free to explore and meet whoever they want. In each interaction, players must discover the best way to break through superficial personas to gain knowledge, find other valuable contacts and satisfy needs. From one meeting to the next, players increase relational and social skills by boosting their sense of humor, authority, culture, politeness, celebrity, and other vital characteristics. Along the way, players must overcome instinctual weaknesses: fear, violence and sex.

Features
Direct control of the main character for a more "hands on" life simulation.
Campaign mode consisting of seven chapters and over 60 missions, built around the seven deadly sins: pride, anger, greed, envy, lust, sloth and gluttony.
Builder mode: Make use of more than 200 objects. Decorate your home turf and buy (or steal) objects that tempt and coerce other characters to provide the information you need.
Challenge mode (for two players): Grab a friend and discover who's the best 'player' in town! Outrun your buddy as you race to earn money, steal objects, seduce other characters...even meet and dominate each other!
Non-linear gameplay offers the freedom to set off on any mission, go anywhere in town, and interact with anyone, any time.
A vibrant modern city with over 20 locations, each oozing with style and packed with objects (both human and non-human) that that the player can interact with.
Choice of character: Players can customise the physical appearance (head, clothing, skin colour) and the psychological profile of their character.
A realistic simulation of human relations: More than 100 NPCs, each with individual expectations and weaknesses, as well as abilities and information they can pass on. The player must make use of personal abilities in order to gain their confidence.

Hardware Requirements
Celeron/Pentium/Athlon 1GHz
128MB RAM
Windows 98/2000/XP/ME
32Mb graphic card, DirectX 9.0c compatible
Sound card, DirectX 9.0c compatible
DirectX 9.0c
900MB free disc space

Recommended Specifications
Celeron / Pentium / Athlon 1.5GHz
256MB RAM
Windows 98/2000/ME/XP
64MB graphic card, DirectX 9.0c compatible
Sound Card, DirectX 9.0c compatible
DirectX 9.0c
900MB free disc space









www.isalgames.com

# Status : Good Link
# Tested by Me @Windows 7 32 Bit

7 Sins PC (18+ ) - Indowebster Rating: 4.5 Diposkan Oleh: IsalCancer

62 komentar:

  1. thanks gan, izin sedot yaa

    ReplyDelete
  2. thanks buat smua game ny gan
    ijin sedot dach

    ReplyDelete
  3. cara buka pasword gmn gan

    ReplyDelete
  4. kk ko pas udah di instal ga bisa di buka ya... tertulis protec system truus... :( mohon pencerahan nya kk... T.T

    ReplyDelete
  5. kak ..
    minta donk yang win 7 64 bit :)

    ReplyDelete
  6. nih game bisa diwindows 7 gak mas...? takutnya gak bisa pas selesai didownload...

    ReplyDelete
  7. kk isal ni game uda sep q instal... tapi pas q klik new game, ko' game y kluar sendiri y....
    penderahan y kk...

    ReplyDelete
  8. gan kok ngga bisa di extract file nya

    ReplyDelete
  9. om udc di instal kok pass di buka error sih

    ReplyDelete
  10. Gan thanks banget ya,,, maennya ampe ngakak sekaligus ngiler heheeee... ***** buat isal

    ReplyDelete
  11. Copy aja file protec ama cracknya dari folder trus di copy pate di folder agan installnya.. seru gamenya... sexx lucu

    ReplyDelete
  12. Kak kasi tau dunk cheat nya... bingung neh maen nya salah2 mulu pertanyaan nya...

    ReplyDelete
  13. Bro makasih ya kak atas kebaekan nya memberikan game2 gratis kepada kita semua,,, suskes ya bro... slam kenal

    ReplyDelete
  14. thnx for all the games!:)

    ReplyDelete
  15. kakak saya mau nanya game ini bisa dimainin di win 7 32 bit gk kak moho pencerahannya C=

    ReplyDelete
  16. gan,,, ini di tekan new game kok langsung keluar ya gan???

    ReplyDelete
  17. Gimana cara main ny nie. . . .
    susah amat. . . . =.="

    ReplyDelete
  18. pada sat tak instal bisa tapi kok di mainin kok eror
    kasih solusinya dong :-(

    ReplyDelete
  19. gan, koq di new game langsung kluar gan,,,???
    gimana cara ngatasinya gan,,???
    mohon bantuannya, plisss

    ReplyDelete
  20. Suuwuuuunn Boooosssss..... MANTAFFF!!!!

    ReplyDelete
  21. part6 ama part 8 eror om,,,, tolong di perbaiki eah

    ReplyDelete
  22. password rar-nya www.isalgames.com bukan gan? ko ane slah password mul pas extact-nya

    ReplyDelete
  23. @IsalGames, om, uda bs nih...
    tp mnta tolong satu lagi, utk seting tombol2.nya....
    reply scpatnya gan, thx...

    ReplyDelete
  24. masbro udah di extract tp ada tulisan ( wrong password ? )
    tolong penceraham dong , mau main jadi ga bisa nih

    ReplyDelete
  25. password RAR'y tolong dong di share yg jelas gan..
    kok salah terus passwordnya..

    ReplyDelete
  26. gan kalo udah d instal langsung gimna..
    d mainin gk bisa..??

    ReplyDelete
  27. Gan gimna nih game nya bisa d mainin gk..??

    please reply gan..

    ReplyDelete
  28. abis di extract trus diapain lagi?

    ReplyDelete
  29. password nya apa??sya org msih bru...

    ReplyDelete
  30. password yna apa??sya org bru..hehehe

    ReplyDelete
  31. password rar nya apa gan? mohon dibantu

    ReplyDelete
  32. gan link part 8 gk bisa di download..hellpppp

    ReplyDelete
  33. iya gan link part 8 nya g bisa di download bad gateway ktnya

    ReplyDelete
  34. pass rar nya : www.warezakias.info

    ReplyDelete
  35. disini 100% work
    http://adf.ly/GmQ56

    ReplyDelete
  36. coba 7 sins
    disini 100% work
    http://adf.ly/GmQ56

    ReplyDelete
  37. part 8 nya crash, pencerahan ka

    ReplyDelete
  38. Gan Pasword RAR nya apa .. Passnya Salah terus..

    ReplyDelete
  39. bro part 1 ampe part 7 gua extrack bisa tapi part 8 crash tolong dong di perbaiki gu butuh banget nih game

    ReplyDelete
  40. bro tollong dong part 8 di perbaiki gua udah download nunggu lama lama tapi pass gua extrack part 8 malah crash

    ReplyDelete
  41. gan.. kok gak bisa di instal di windows 7 ultimate..
    padahal udah direct 11 punya ane..
    mohon penverahannya..
    thx

    ReplyDelete
  42. gmn instalnya ini gan?plis pncrhannya

    ReplyDelete
  43. Download Here NEW LINK :
    http://donigame.blogspot.com/2013/03/7-sins-download-mediafire-adult-pc-game.html

    ReplyDelete
  44. Udah ane Donlod nih, tpi ga tahu pass RARnya... -_-

    ReplyDelete
  45. Oi Passnya : www.warezakias.info work 100%

    ReplyDelete
  46. untuk link yang part 2 gak kenak gan....mohon link yang baru gan

    ReplyDelete
  47. Kok Pas di Play Error ya? Mohon bantuannya..:)

    ReplyDelete

..::Terima Kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar Anda dan kalo ada link yang rusak segara laporkan di kotak komentar ini..!!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan and NO SPAM..!!!
Thanks.