Free Download Game Full Version Rip with Crack Serial Number Gratis Terbaru

Saturday, April 30, 2011

The Sims 3 : Outdoor Living Stuff - MediaFire



The Sims 3 : Outdoor Living Stuff - MediaFire


The Sims 3
The Sims 3 : Outdoor Living Stuff | 4.7 GB


The Sims 3: Outdoor Living Stuff is the third stuff pack for The Sims 3. It was officially announced by Electronic Arts on December 7th, 2010, with an official release date for PC and Mac of February 1, 2011. Rumors for the game began appearing in October 2010. The news release describes the game: For the first time ever, your Sims can get the best in outdoor luxury for their homes in The Sims 3 Outdoor Living. Whether they’re decorating the perfect patio, setting the mood with a cool new hot tub, or firing up a state-of-the-art grill for the ultimate BBQ, your Sims’ outdoor decor is getting a boost. Give your Sims everything they need for a stylish and comfortable outdoor living space with The Sims 3 Outdoor Living.

Features:
  • Build the perfect al fresco setting for your Sims with stylish furnishings, outdoor electronics, and cozy fire pits and fireplaces.
  • Give your Sims several uniquely styled hot tubs where they can relax with friends or get romantic with someone special.
  • Turn up the heat with an all-new built-in countertop grill as part of your Sims’ outdoor kitchen and take their cooking to a whole new level.
  • Choose from two new styles. "Garden Terrace" features elegant wrought-iron pieces, while "Sunset on the Veranda" embraces the warmth of outdoors.
  • Dress your Sims in an array of chic but casual attire for a great day in the sun or a relaxing evening under the stars.

Minimum System Requirement:
  • Requires The Sims 3 to play
  • Windows XP SP2/Vista/7
  • Pentium 4 2.0 GHz
  • 1 GB RAM (1.5 GB RAM on Vista or Laptop)
  • 4 GB hard disk space
  • 128 MB Video Card (ATI Radeon 9500 or NVidia GeForce FX5900) (GeForce Go 6200/Radeon Mobile 9600 for Laptops)











Password MediaFire:
isalgames.blogspot.com

Password RAR:
www.gamehousevn.com

The Sims 3 : Outdoor Living Stuff - MediaFire Rating: 4.5 Diposkan Oleh: IsalCancer

16 komentar:

  1. linknya mati bang

    ReplyDelete
  2. gan....maaf nih mau tanya gw udah dowload...caranya gimana biar bisa work gamenya.. maaf masih newbie gan...makasih gan

    ReplyDelete
  3. @bobbydoang: sblmnya harus sdh terinstall "The Sims 3" baru bisa install yg ini gan,

    ReplyDelete
  4. gan koq habis di extrak..koq ga bisa di setup...dia minta di instal....tolong donk...apa link nya udah mati yach...ok...makasih duueeeaahhh

    ReplyDelete
  5. Ooo...The Sims 3...ada ga gan ....?

    ReplyDelete
  6. "The Sims 3"...yg Town Life Stuff yach gan...?

    ReplyDelete
  7. @bobbydoang: aduh jelasinnya gmn yah.
    inikan cuma Expansion Pack The Sims 3, jd agan harus install dulu The Sims 3 yg pertama, klo Town Life Stuff itu jg Expansion Pack kluaran terbaru The Sims 3,
    jdi agan download n install dulu The Sims 3 yg pertama, tp maaf nih gan disini gak ada postingannya.

    ReplyDelete
  8. boleh nggak ngeriquest the sims 3 world adventure linknya mediafire.

    ReplyDelete
  9. Tolongg Upload LInk Di MediaFirenya OM!!!

    ReplyDelete
  10. Bang ko password rar nya yang www.gamehousevn.com gmw jalan ya waktu di ekstract nya????

    ReplyDelete
  11. Bang udah di ekstract file nya banyak yg erorr gmana ????
    cape udah download

    ReplyDelete
  12. bang itu semua nya harus di download ya ?

    ReplyDelete
  13. muchisimas gracias, lo andaba buscando para mi novia y por ningun lado lo encontraba gracias!!

    ReplyDelete
  14. GAN TOLONG BAIKI YA....MATI LINKNYA...

    ReplyDelete

..::Terima Kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar Anda dan kalo ada link yang rusak segara laporkan di kotak komentar ini..!!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan and NO SPAM..!!!
Thanks.