Free Download Game Full Version Rip with Crack Serial Number Gratis Terbaru

Tuesday, July 19, 2011

Quad Smash 2011 - Mediafire



Quad Smash 2011 - Mediafire


Quad Smash 2011 - Mediafire | 27 Mb


Description
QuadSmash is a frantic arcade game with a strong multiplayer orientation. Players control crazy-fast vehicles battling against each other in epic matchups. Your vehicle can ride upside down and emit shockwaves, it has an energy grapple and a powerful dash to smash the ground. The main game mode, and the most enjoyable, is called "Smashball". It's a ball game in which each team must score in the opponent's goal. There is also a Deathmatch mode (actually a "last one standing") for more destruction-oriented games. QuadSmash also features a full single-player campaign.

QuadSmash is now available!
  • 3 multiplayer gamemodes
  • 15 arenas
  • 30 achievements to unlock, both multiplayer & singleplayer
  • 10 challenging singleplayer levels, filled with secret areas.

System Requirement
  • Windows XP/Vista/7
  • DirectX 9c
  • 1.5 GHz
  • 512 MB RAM
  • Microsoft XNA Redistributable 4.0










bent0811


Special Thanks to: bent0811@IDWS

Quad Smash 2011 - Mediafire Rating: 4.5 Diposkan Oleh: IsalCancer

11 komentar:

  1. Jarang nih ke tempatnya mas Isal. Blognya makin sukses aja nih mas. hehe :)

    ReplyDelete
  2. @Blog SEO DAW - XP | Tutorial Blogspot | Belajar SEO Blogspot: iya nih sy jg jarang ket4.y mas Deny, blognya mas Deny juga makin keren aja....

    ReplyDelete
  3. @Blog SEO DAW - XP | Tutorial Blogspot | Belajar SEO Blogspot: lupa-lupa ingat atau pura-pura lupa mas, hehehhehe, iya sama2 mas...^_^

    @Obat Sakit 2011: iya, maksi atas kunjungannya gan...

    ReplyDelete
  4. Lupa-lupa ingat mas, gak mungkin lah saya pura-pura lupa. Karena blogwalking adalah kebiasaan saya. :)

    ReplyDelete
  5. Biar saya ga lupa, komentarin artikel blog saya ya mas. wkwkw :D

    ReplyDelete
  6. maZz, bisa buat game portable gak ....
    klau bsa tolong buatin dong, mau aku truh di flash disk .....

    sebelumnya

    THX bgt

    ReplyDelete
  7. @Aditya: wah sy gak tau gan bikin game portable, tp klo dicarikan bisa gan, heheheh
    ntr yah klo dah sibuk lagi sy carikan yg portable..

    ReplyDelete

..::Terima Kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar Anda dan kalo ada link yang rusak segara laporkan di kotak komentar ini..!!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan and NO SPAM..!!!
Thanks.