Free Download Game Full Version Rip with Crack Serial Number Gratis Terbaru

Monday, June 13, 2011

Train Simulator - Mediafire



Train Simulator - Mediafire


Train Simulator - Mediafire | 995 Mb



This is a game of Microsoft. simulation of railway in the world such as USA, Japan, France, Germany. The player will become a train driver, sitting in the cockpit to control the trains run according to the schedule that was set available from "What the computer." Your boat could cross the mountains, rugged mountains, or running in the crowded city.

Inside the cockpit, you'll control station systems, braking to run correctly requirements of "Moderation", or as ice in the vessel is ice time, you can adjust the viewing angle to see the train running (like movies)
However, the scenery is quite monotonous in the game, not really very rich. By the background graphics and game primarily focuses on drivers, rolling.



Minimum System Requirements:
Windows XP (SP3)
1GB RAM
Pentium D 3.4GHz (or equivalent)
nVidia Geforce 7200/128MB (or equivalent)
15GB Free Hard Drive Space











isalgames.blogspot.com


Train Simulator - Mediafire Rating: 4.5 Diposkan Oleh: IsalCancer

19 komentar:

  1. mantap bro...ini kayaknya seperti request yg pernah gw minta. tapi, spec-nya gede bgt ya. kalo ga pake VGA card external ga bs jalan kah? maklum kompi pas-pasan

    ReplyDelete
  2. gun aq mo tny nih. knp download pd part 2 - 6 ndk bs d lanjut. pny pengaruh ndk gan klo file bag kiri atas work offlinenya d centang. tlg blsnnya y gan

    ReplyDelete
  3. kalau buat window 7 bs gk
    Cpu:Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07GHz x 4 (3.07Ghz)
    Ram:4GB
    NVIDIA GeForce GT 220 (PS3.0/VS3.0)
    Vram:992 MB

    ReplyDelete
  4. cape-cape gue download gimana solusinya

    ReplyDelete
  5. ga bisa gan
    yang part 5 muncul pesan wrong password

    part 1,2,3,4 dan 6 bisa

    gimana tuh gan???
    thx

    ReplyDelete
  6. Coba dunk agan direupload train simulatornya please

    ReplyDelete
  7. password rar na apa ?

    ReplyDelete
  8. rar na gak korup
    tpi di kasih pasword
    pasword na apa y bg isal

    ReplyDelete
  9. gmna cara instal nya nih gan ?? kalau uda part1 nya d extract perlu extract part yg lain nya ga ?

    ReplyDelete
  10. gmna cara instal nya sih gan ? kalau part1 nya uda di extract part yg lain nya harus d extract lg apa ga usah ?

    ReplyDelete
  11. link udah gak ada, tolong di update

    ReplyDelete
  12. update linknya lg dong.. plzzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete

..::Terima Kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar Anda dan kalo ada link yang rusak segara laporkan di kotak komentar ini..!!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan and NO SPAM..!!!
Thanks.