Free Download Game Full Version Rip with Crack Serial Number Gratis Terbaru

Sunday, June 19, 2011

The Sims Medieval [RELOADED] - Mediafire



The Sims Medieval [RELOADED] - Mediafire


The Sims Medieval [RELOADED] | 5.11 Gb



Developed by the award-winning The Sims studio, The Sims Medieval is a new stand-alone game offering a fresh setting, a new look, an exciting new set of features gameplay mechanics, and all-new features.

The Sims Medieval lets you experience the medieval era with Sims you create and control: kings, queens, knights, wizards, spies, blacksmiths, merchants, bards and many more. You will create heroes, choose quests, build your kingdom, and create epic tales full of drama, romance, conflict and comedy.

Features:
  • Kingdom Ambitions: Run your kingdom your way. Will you focus on improving the health of your people, pursuing fame, amassing wealth or building up your kingdom?
  • Heroes: Build up a medieval kingdom, controlling characters from all walks of life, from Kings and Queens, to Knights and Wizards, Blacksmiths and Bards. Customize the Heroes you bring to your kingdom, including selecting their traits and their fatal flaw.
  • Quests: Bring medieval stories to life – everything from crafting a legendary sword, to arranging a royal wedding, to protecting the kingdom from an evil sorcerer, to finding the fountain of youth. Every quest plays out differently depending on which Hero Sims you choose to control.

Minimum Requirement:
  • Windows XP/Vista/7
  • Pentium 4 2.4 GHz
  • 1 GB RAM (1.5 GB for Vista/7)
  • 5.3 GB hard disk space
  • 256 MB Video Card (ATI Radeon 9500 or NVidia GeForce FX5900)

Install Notes:
  1. Unrar
  2. Burn or mount the image
  3. Install the game and use the keygen when asked for a serial
  4. Copy over the cracked content
  5. Play the game

NOTE
If you start the game without copying over crack first it wont work
To solve it you just have to rename the .ex to .exe and it should be fine












isalgames.blogspot.com



Keyword :Sims, RELOADED, download, GB, Download, megaupload, Games, Sims Studio, English, Electronic Arts, mediafire, rar, game, hotfile, Rapidshare, torrent, Search, Megaupload, rapidshare, Hotfile


The Sims Medieval [RELOADED] - Mediafire Rating: 4.5 Diposkan Oleh: IsalCancer

27 komentar:

  1. there's no crack or a keygen man!!!
    X_X
    I've been downloading all day long!
    UGH!

    ReplyDelete
  2. i cant joint it together..need password

    ReplyDelete
  3. wah kok masih belum bisa yah...?

    ReplyDelete
  4. @Isal Cancer

    Yang mana ya, bro? Bingung nih... :)

    ReplyDelete
  5. @Admin ISALGAMES | IsaL

    Wah, brarti downloadanku yang ga beres... ga bisa... :(

    Tulisannya (Wrong password?)

    ReplyDelete
  6. masbro, ga ada crack nya?

    ReplyDelete
  7. @dedi: Crack: http://www.mediafire.com/?m78xqtckvpp2b6a

    ReplyDelete
  8. thanks! buddy ;)

    ReplyDelete
  9. i got a problem for cracking the sims medieval especially rename an extension filename to tsm.exe. Doesn't change any modification at all

    ReplyDelete
  10. It works well with crack, thanks a lot =)

    ReplyDelete
  11. saya sudah menginstall game ini dan menjalankannya. tetapi wktu di menu ada notification:disk authorization failure!
    saya sudah coba crack yg ada di file yg suda saya mount dan isi crack foldernya->rld-tsmk, tsHost.dll, TSM.ex
    lalu saya copy ke dalam c:program file/the sims medieval/game/bin/ .tetapi setelah main pun sama saja.Lalu saya baca di comment ini bahwa gan Isal memberi link buat crack yaitu di: http://www.mediafire.com/?m78xqtckvpp2b6a. setelah saya donlod yg dalam filenya: RELOADED, rld-tsmk, tsHost.dll, TSM.ex .saya mengextract file tsb ke dalam c:program file/the sims medieval/game/bin tetapi masih sama saja kalo disk authorizationnya masih failure. mohon penerangannya dan saya terima kasih kepada agan yg uda ngeshare game simulation ini..'

    ReplyDelete
  12. @Albertz13: sblmnya sy infokan klo komentar agan terdeteksi sbgai spam, lain kali klo berkomentar tdk usah panjang2 n menyertakan link.

    oh iya gan klo masalah ini sy jg kurang paham soalnya blm pernh sy tes. tp kata yg diatas cracknya work ko'.
    coba diperiksa lagi gan kali aja ada yg klupaan.

    ReplyDelete
  13. oh maaf gan klo kepanjangan soalnya saya mau menjelaskannya secara detail. ok saya mncoba chek lagi deh''

    ReplyDelete
  14. tolong ane donk bagi yg sudah tau cara mengextract game ini.wktu mau main selalu muncul "disk authorization fail".cracknya juga ga bisa tolong donk!

    ReplyDelete
  15. begini nih lu buka crack trus tsm.ex- lu copy ke dalam game/bin dan ganti tsm.ex- jadi tsm aja trus timpakin tsm sebelomnya. uda deh bisa dimainin haha..

    ReplyDelete
  16. what is the keygen? what should i enter when being ask for registeration code? please help..

    ReplyDelete
  17. what is the keygen? what should i enter when being ask for registeration code. please help..

    ReplyDelete
  18. Akhirnya jadi juga nih game!, caranya "TSM.ex" ubah aja menjadi "TSM.exe" pasti gamenya 100% work!

    ReplyDelete
  19. ada yg bisa kasi tau bagaimana cara instalnya secara rinci dan jelas...?

    ReplyDelete
  20. Bagi yang susah untuk memainkanya saya sudah mencobanya,caranya saya cari di embah google...cracknya itu nggak bisa di pake...sya juga nggak pake cracknya...
    game bisa ini dimainkan setelah di update dengan patch terbaru...trus mount cd isonya TSM ini di virtual cd menggunakan daemon tools atau power iso dan mainkan...
    :)

    ReplyDelete
  21. Dude thanks for the game!!
    Easy instructions:
    1.download all 28 parts
    2.Unzip using winrar.
    3.Mount the iso using DAEMON tools (download it if you don't have it) INSTALL the game. Use the serial number T9PP-6DVX-54RY-3544-7RLD
    4.download the crack.(Link already been given in the comments above).
    5.unzip the crack. Open the crack folder, rename the TSM.ex as TSM.exe so that the file type becomes "application". Move AND replace the TSM.exe into the Bin folder in your installed game (C:\Progam Files\Electronic Arts\The Sims Medieval\Game\Bin.
    6.PLAY the game!

    ReplyDelete
  22. kok jadi gak bisa di download ???
    kmren masih bisa .. mau nyambung hari ini uda ga bisaaaa T.T

    ReplyDelete

..::Terima Kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar Anda dan kalo ada link yang rusak segara laporkan di kotak komentar ini..!!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan and NO SPAM..!!!
Thanks.