Free Download Game Full Version Rip with Crack Serial Number Gratis Terbaru

Tuesday, May 10, 2011

DEAD SPACE 2 - MEDIAFIRE



DEAD SPACE 2 - MEDIAFIRE


DEAD SPACE 2 - MEDIAFIRE
Dead Space 2 - Mediafire | 9.2 Gb


Year: 2011
Genre: Action (Shooter / Survival Horror) / 3D / 3rd Person
Developer: Visceral Games
Publisher: Electronic Arts
Platform: PC

System requirements:
- OC: Windows XP (SP3) / Vista / Windows 7
- Processor: 2.8 GHz or equivalent
- Memory: 1 GB for XP; 2 GB for Vista / Windows 7
- Hard disk: 10 GB
- Video: 256 MB c support for Shader Model 3.0 *
- Required: Internet connection
Publication Type : license
Language : Russian (RUS) , English (ENG), Spanish (SPA), Italian (ITA), German (GER), French (FRE)
Tablet: absent

Description:
The protagonist of the game - Isaac Clarke, who had escaped from planetary spacecraft USG «Ishimura. Action of the second part of the game takes place three years after the end of the story first, on the densely populated space station, called "drift" (English Sprawl), which is located on Saturn's moon - Titan. Mental disorder caused by an artifact, will not delos and continues to influence Isaac. Yunitologii Church and the government continues to set aside a significant place in the storyline. The game begins in the hospital, located on board the "spontaneity". Clark becomes a witness to the nightmare perpetrated nekromorfov infection, and it all starts again ...












isalgames.blogspot.com







Keyword :dead space ,megaupload ,rapidshare ,mediafire ,repack ,hotfile ,youtube ,torrent ,survival horror ,software ,skidrow ,search ,pc game ,movies ,language ,isaac clarke ,windows xp ,the sprawl ,terror ,shooter ,sequel ,minimum system requirements ,horror ,extended edition ,english ,engineer ,electronic arts ,dvdrip xvid ,dvdrip ,download ,dismember ,catalyst

DEAD SPACE 2 - MEDIAFIRE Rating: 4.5 Diposkan Oleh: IsalCancer

18 komentar:

  1. Man, tkx 4 the game!

    ReplyDelete
  2. gan ane bingung nih cara extractnya, kan ane dah join file nya yg flt-ds2a.001 sampe 051, nah udah gitu di rubah ke extensi apa gan? trus gmn lagi? kok ane coba ke rar trus extract dia minta extensi r00? mohon pencerahannya gan thx ya :D

    ReplyDelete
  3. @Lavida's Note: file game ini kan RAR gan bukan 001 dan filenya jg cuma 46 part

    ReplyDelete
  4. kan yg 46 part dah di extract tuh gan,
    keluar file flt-ds2.part01 sampe flt-ds2.part09. stelah ane extract lagi keluar satu folder Dead Space 2-FLT, didalem folder itu ada 2 folder lagi, DVD1 sama DVD2, nah di dalem folder DVD1 ada flt-ds2a.001 sampe flt-ds2a.051, nah otomatis kn pake hjsplit tuh, dah ane join smua keluar 1 file flt-ds2a tanpa extensi, ane tambahin ".rar" ane buka ada tuh flt-ds2a.iso, pass lg nge extract 1% winrar minta flt-ds2a.r00 nah itu gmn lg gan?

    ReplyDelete
  5. @Lavida's Note: wah ribet jg yah gan...
    file flt-ds2a tanpa extensi knp gak di coba tambhin ".iso" gan, trus yg DVD2 isinya apa gan, kali aja ada di si2....
    di coba dulu gan abis ane jg blm pernh download nih game...

    ReplyDelete
  6. http://www.world4free.in/2011/01/dead-space-2-2011-flt-pc-mediafire-mf.html, di world4free.in jga org2 mengalami hal yg sama gan kyk ane, di komentar2 bawah,

    ReplyDelete
  7. aku sudah tamat.......

    ReplyDelete
  8. mengalami masalah download part 19

    ReplyDelete
  9. hi man can you pls. update the part16 and 44 of this game download link...

    i can't download those parts

    thanks more power!~

    ReplyDelete
  10. i can't download part 16 & 44 :( pls pls pls re-upload it.... plssssssssssssssss

    ReplyDelete
  11. PLEASE PLEASE............. RESEND THE LINK 11
    http://www.mediafire.com/?yc3964res1scrvl

    ReplyDelete
  12. please reupload the part 11 link
    http://www.mediafire.com/?yc3964res1scrvl

    ReplyDelete
  13. dead space 2
    http://www.mediafire.com/#l1s35qyuf2d1q

    ReplyDelete

..::Terima Kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar Anda dan kalo ada link yang rusak segara laporkan di kotak komentar ini..!!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan and NO SPAM..!!!
Thanks.